Politika o zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje politike družbe FI-AL NAVTIKA, Dragana Bohinec s.p., Klanec 4, JAGODJE – JAGODIE, 6310 Izola – Isola, Slovenija, e-pošta: fial.navtika@gmail.com, telefon: +386 40 226 116 o zbiranju, uporabi in razkritju vaših podatkov, ki jih zberemo, ko uporabljate naše spletno mesto ( https://rentaboatportoroz.com ) („storitev“). Z dostopom do storitve ali njeno uporabo soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Če se s tem ne strinjate, ne dostopajte do storitve ali je ne uporabljajte.

Ta pravilnik o zasebnosti lahko kadar koli spremenimo, ne da bi vas o tem predhodno obvestili, in spremenjeni pravilnik o zasebnosti objavimo v storitvi. Spremenjeni pravilnik bo začel veljati 180 dni od objave spremenjenega pravilnika v storitvi, vaš nadaljnji dostop do storitve ali njena uporaba po tem času pa pomeni, da ste sprejeli spremenjeni pravilnik o zasebnosti. Zato vam priporočamo, da redno pregledujete to stran.

 

Podatki, ki jih zbiramo:

O vas bomo zbirali in obdelovali naslednje osebne podatke:

  • Ime in priimek
  • E-pošta
  • Telefonska številka

 

Kako uporabljamo vaše podatke:

Podatke, ki jih zberemo o vas, bomo uporabili za naslednje namene.:

  • Informacije o upravi
  • Reševanje sporov

Če želimo vaše podatke uporabiti v kakršen koli drug namen, vas bomo prosili za soglasje in vaše podatke bomo uporabili šele po prejemu vašega soglasja, nato pa le za namen(-e), za katerega(-e) smo dali soglasje, razen če zakon od nas zahteva drugače.

 

Kako delimo vaše podatke:

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nobeni tretji osebi brez vašega soglasja, razen v omejenih okoliščinah, kot je opisano spodaj:

  • Analytics

Od tretjih oseb zahtevamo, da osebne podatke, ki jim jih posredujemo, uporabljajo le za namen, za katerega so bili posredovani, in da jih ne hranijo dlje, kot je potrebno za izpolnitev tega namena.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tudi za naslednje namene: (1) za izpolnjevanje veljavnih zakonov, predpisov, sodnih nalogov ali drugih pravnih postopkov; (2) za uveljavljanje vaših pogodb z nami, vključno s tem pravilnikom o zasebnosti; ali (3) za odziv na zahtevke, da vaša uporaba storitve krši pravice tretjih oseb. Če se storitev ali naše podjetje združi z drugim podjetjem ali ga prevzame, bodo vaši podatki eno od sredstev, prenesenih na novega lastnika.

 

Hramba vaših podatkov:

Vaše osebne podatke bomo hranili od 90 dni do 2 let po tem, ko uporabniki ukinejo svoje račune, ali dokler jih bomo potrebovali za izpolnjevanje namenov, za katere so bili zbrani, kot je podrobno opisano v tem pravilniku o zasebnosti. Morda bomo morali nekatere podatke hraniti dlje časa, na primer zaradi vodenja evidenc/poročanja v skladu z veljavno zakonodajo ali iz drugih zakonitih razlogov, kot so uveljavljanje zakonskih pravic, preprečevanje goljufij itd. Preostale anonimne informacije in zbirne informacije, ki vas ne identificirajo (neposredno ali posredno), se lahko hranijo za nedoločen čas.

 

Vaše pravice:

Glede na veljavno zakonodajo imate lahko pravico do dostopa in popravka ali izbrisa svojih osebnih podatkov ali do kopije svojih osebnih podatkov, do omejitve ali ugovora aktivni obdelavi vaših podatkov, do zahteve, da vaše osebne podatke posredujemo (prenesemo) drugemu subjektu, do preklica soglasja, ki ste nam ga dali za obdelavo vaših podatkov, do pritožbe pri zakonitem organu in do drugih pravic, ki so lahko ustrezne v skladu z veljavno zakonodajo. Za uveljavljanje teh pravic nam lahko pišete na fial.navtika@gmail.com. Na vašo zahtevo se bomo odzvali v skladu z veljavno zakonodajo.
Upoštevajte, da če nam ne dovolite zbiranja ali obdelave zahtevanih osebnih podatkov ali prekličete soglasje za njihovo obdelavo za zahtevane namene, morda ne boste mogli dostopati do storitev, za katere so bili vaši podatki zahtevani, ali jih uporabljati.

 

Piškotki in ostalo

Če želite izvedeti več o tem, kako jih uporabljamo, in o vaših izbirah v zvezi s temi tehnologijami sledenja, glejte naš Pravilnik o piškotkih.

 

Varnost:

Varnost vaših podatkov nam je pomembna, zato bomo uporabili razumne varnostne ukrepe za preprečevanje izgube, zlorabe ali nepooblaščenega spreminjanja vaših podatkov pod našim nadzorom. Vendar pa zaradi neločljivo povezanih tveganj ne moremo zagotoviti popolne varnosti, zato ne moremo zagotoviti ali jamčiti za varnost podatkov, ki nam jih posredujete, in to počnete na lastno odgovornost.

 

Pooblaščenec za pritožbe / varstvo podatkov:

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede obdelave vaših podatkov, ki so na voljo pri nas, lahko pišete našemu pooblaščencu za pritožbe na naslov: FI-AL NAVTIKA, Dragana Bohinec s.p., Klanec 4, JAGODJE – JAGODIE, 6310 Izola – Isola, e-pošta: fial.navtika@gmail.com. Vaše pomisleke bomo obravnavali v skladu z veljavno zakonodajo.

© 2023 Navtika Fial. Vse pravice pridržane  |  Powered by n3studio